De Gedachtendokter in de media

Zack Zakaria is een graag geziene gast in tv-programma’s die het onderwerp hypnose behandelen.

Op deze pagina zie je de onderstaande video’s. Klik op de link zodat je direct naar de video kunt gaan.

Een montage van diverse programma’s
Zack in Bizarre eters
Zack in Galileo
Zack in Hotel Hartzeer
Zack in Mindmasters live

 

Een montage van diverse programma’s

Ben je benieuwd hoe een sessie in z’n werk gaat? Bezoek dan deze pagina.

 

Zack Zakaria bij Bizarre eters

In het programma Bizarre Eters van BNN behandelde De Gedachtendokter een meisje met slikfobie (Beau) die al jaren geen vast voedsel meer had gegeten. Ze kon steeds minder goed vast voedsel verdragen waardoor ze na verloop van tijd alleen nog maar vloeibaar voedsel kon innemen. Echter,  na deze ene sessie kon het meisje gewoon weer eten.

Maak direct een afspraak

Zack in tv-programma Galileo

Ook in het programma Galileo was Zack te gast. Presentatrice Shelly was extreem bang voor ratten. Eerst durfde zij bijna niet naar de bak met ratten te kijken.  In een zeer korte sessie behandelde Zack dit onderwerp waarna zij  een groot deel van haar angst voor ratten kwijt was. In een langere sessie kan dit volledig opgelost worden.

Omdat veel mensen nog nooit onder hypnose zijn geweest hebben een pagina gemaakt met veel gestelde vragen. Wellicht vind je daar de informatie die je zoekt.

Zack Zakaria bij Hotel Hartzeer

Tijdens het schrijven van hun boek ‘Hotel hartzeer’ nodigden schrijfsters Marjon Pauw en Susan lSmit een aantal experts uit om hen voor te lichten over het onderwerp liefdesverdriet. Een aantal proefpersonen waren ook uitgenodigd en één daarvan is behandeld door De Gedachtendokter waarna zij vrij was van haar liefdesverdriet.

Maak direct een afspraak

Zack in Mindmasters Live

Dit mentalisten programma hypnotiseerde Zack Zakaria (De Gedachtendokter) Monique Smit op live tv en hielp haar zo van haar hoogtevrees af.  De meeste hypnotiseurs bereiden hun kandidaten al voor voordat zij op het podium met hen aan het werk gaan. De Gedachtendokter deed dit niet wat grote bewondering opriep bij vakgenoten. Hierdoor staat hij bekend als de snelste hypnotiseur van Nederland en waarschijnlijk zelfs ter wereld.